Functioneel beheerder

 

Tiwos is een woningcorporatie in Tilburg waar we met ruim 100 collega’s werken aan een fijn thuis in een vitale buurt. Je komt terecht in een organisatie die een tikkeltje bijzonder is. We werken samensturend en vanuit de bedoeling, zonder managementlagen. We geloven namelijk in de kracht en eigenaarschap van onze collega’s.

Binnen Tiwos starten we binnenkort met verschillende projecten om onze digitalisering op een hoger niveau te brengen Dat is de reden dat we op zoek zijn naar een functioneel beheerder!

Draag jij bij aan een fijn thuis in een kansrijke buurt?

 

Een échte Tiwosser... werkt nauw samen met bewoners, collega’s en netwerkpartners. Voelt mensen en situaties goed aan en heeft aandacht voor de ander. Houdt zich aan afspraken, is transparant en neemt verantwoordelijkheid.Voelt zich gemakkelijk bij het nemen van persoonlijk leiderschap, doordat we geen leidinggevenden hebben.

   

  Wat ga je doen?

  Als functioneel beheerder vervul je een nieuwe rol binnen Tiwos. Je gaat daarin pionieren en kunt je deze rol helemaal eigen maken.

  Samen met de procesregisseurs ondersteun je collega’s proactief. Je beantwoordt vragen van collega’s en zorgt ervoor dat alles naar behoren werkt en betrouwbaar is. Je bent verantwoordelijk voor het inventariseren van wensen van collega’s en draagt bij aan het verbeteren van onze informatievoorziening. Dit doe je door wijzigingen aan te brengen in bestaande functionaliteiten of door nieuwe functionaliteiten te implementeren. Je neemt zelfstandig beslissingen over de prioritering hiervan en besteedt speciale aandacht aan het opleiden van collega’s met betrekking tot deze veranderingen en vernieuwingen.

  Daarnaast help je bij het organiseren van het functioneel beheer binnen Tiwos en geeft dit een vaste plek op de kaart. Hierbij organiseer je ook het kerngebruikersoverleg om samen nieuwe softwareversies van leveranciers te bespreken en te kijken naar verdere procesverbeteringen. Binnen jouw verantwoordelijkheden neem je de rol van projectleider in projecten om vernieuwingen en verbeteringen door te voeren.

  Je draagt bij aan het continu verbeteren van processen en efficiency en volgt de ontwikkelingen in de markt. Je fungeert als waardevolle sparringpartner voor collega's, zowel binnen als buiten het team Informatisering & Automatisering, en adviseert over het gebruik en inrichting van de systemen.

                                       

   

  Je bent:

  • analytisch sterk.
  • legt gemakkelijk contact.
  • nieuwsgierig hoe je processen en de informatievoorziening kunt verbeteren.
  • enthousiast en hebt er zin in om samen met je collega’s de digitalisering van Tiwos naar een volgend niveau te brengen.

  Je hebt:

  • een HBO denk- en werkniveau met een sterke affiniteit voor digitalisering en innovatie.
  • ervaring in een soortgelijke functie.
  • de wil om te werken binnen een lerende en samensturende organisatie.
  • ervaring in de corporatiesector en de hier gebruikte ERP-systemen, in ons geval Viewpoint, is een pré.

  Wij bieden:

  • betekenisvol, innovatief en uitdagend werk in een organisatie waar de menselijke maat hoog in het vaandel staat.
  • betrokken en professionele collega’s en een prettige werksfeer.
  • een bruto maandsalaris als functioneel beheerder tussen € 3.552,- en € 4.727,- (schaal H) of als senior functioneel beheerder tussen € 3.870,- en € 5.376,- (schaal I) afhankelijk van je ervaring.
  • de CAO Woondiensten met o.a. een uitstekende pensioenregeling.
  • vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk op jouw manier te doen en de ruimte om werk en privé in balans te houden.
  • een vitaliteitsprogramma (waaronder een gezondheidsbudget van € 350,- netto per jaar).
  • ruime opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een eigen loopbaanontwikkelbudget en coaching.
  • eindejaarsuitkering van 2% van je (bruto)loon.
  • een lange termijn relatie: bij een wederzijdse match gaan wij graag direct het contract voor onbepaalde tijd aan.

   

  Ben je enthousiast?

  Reageer vóór 19 april 2024 en ontdek de wereld van Tiwos! De eerste selectieronde vindt plaats op 22 april in de middag, gevolgd door de tweede ronde op 25 april in de middag. We geven je uiterlijk 19 april een terugkoppeling op je sollicitatie.

  Voor inhoudelijke vragen over de vacature, bel met onze informatiemanager, Ard Verhoeven op (013) 5490 890. Voor overige vragen kun je terecht bij HR-adviseur Nadia Rizqy via (013) 549 0766.

  Maak deel uit van onze club en geef betekenis aan jouw werk!

   

   

     013-5490766

   

     nadiarizqy@tiwos.nl

   

  www.tiwos.nl

                   Deel deze vacature via: