Medewerker Financiële Administratie

Wij zijn een woningcorporatie in Tilburg waar we met ruim 100 collega’s werken aan een fijn thuis in een vitale buurt. Je komt terecht in een organisatie die een tikkeltje bijzonder is. We werken samensturend en vanuit de bedoeling, zonder managementlagen. We geloven namelijk in de kracht en eigenaarschap van onze collega’s.

Als Medewerker financiële administratie (32 uren) ben jij verantwoordelijkheid voor de verwerking van facturen (250 per week) en bankmutaties.  Met jouw talent zorg jij dat de administratieve en financiële afhandeling correct en tijdig gebeurt. Je werkt secuur en kan overzicht houden. Ook doe je met plezier andere financieel administratieve taken. Deze zijn divers. Dit doe je samen met vijf bevlogen en gezellige collega’s van het team Financiële Administratie. Jullie zijn samen resultaatverantwoordelijk. En dit kunnen jullie, want jullie doen het samen. Jullie geven elkaar feedback en maken gebruik van elkaars vaardigheden en talenten. Jouw team heeft een eigen teambedoeling geformuleerd: het efficiënt en doelmatig financieel administratief ondersteunen van de organisatie. Kom jij ons versterken?

Een échte Tiwosser... werkt nauw samen met bewoners, collega’s en netwerkpartners. Voelt mensen en situaties goed aan en heeft aandacht voor de ander. Houdt zich aan afspraken, is transparant en neemt verantwoordelijkheid.

Je bent... administratief sterk en zorgvuldig. Accuraat, kritisch en nieuwsgierig en daardoor in staat informatie te verzamelen en op de juiste manier te verwerken. In staat om eventuele onjuistheden te signaleren en op te lossen. Flexibel en werkt graag samen.

Hoe zit jouw dag eruit?

Je begint met het opstarten van de crediteurenmodule interfere. Je gaat de ontvangen facturen inboeken en intern doorsturen naar diverse collega’s door middel van de workflow in Viewpoint. Er zit een factuur bij van een bedrijf waarmee wij voor de eerste keer zakendoen. Deze nieuwe gegevens leg je vast in Viewpoint. Ook zijn er via de post enkele facturen binnengekomen. Deze facturen scan je in en ga je verder verwerken. Je bekijkt welke facturen goedgekeurd kunnen worden. Daarbij let je op of deze correct en volgens mandaat zijn getekend.

Daarna is het tijd voor een bak koffie. Om even de benen strekken loop je samen met je collega naar onze gezellige koffiehoek.

Vervolgens draai je een lijst uit van alle openstaande crediteuren en check je welke facturen achterblijven bij betaling en zoek je uit waarom dit zo is. Ook neem je telefonisch contact op met een organisatie waarvan we een herinnering hebben ontvangen.

                      

 

Daarna is het tijd voor de lunch. Je kan aanschuiven in ons lunchwerkcafé voor een kop verse soep en zelf meegenomen brood. Even ontspannen en bijpraten met andere collega’s. Of ga jij vandaag een stadswandeling maken? Jouw collega’s vinden het leuk als je aansluit!

Vervolgens zoek je je werkplek weer op. Er liggen nog een aantal dagafschriften op je te wachten om te verwerken. Hierbij heb je een signaalfunctie voor onze collega’s van huur en betalingen.

Tussen de bedrijven door krijg je verschillende vragen van collega’s zoals correcties, niet volledig geboekte facturen en controlelijsten. Je krijgt er een goed gevoel van om collega’s correct en snel van de juiste informatie te voorzien. Met dit goede gevoel sluit jij je dag tevreden af.

 

 

 

 

 

Je kunt goed plannen en organiseren, omgaan met de verscheidenheid aan dagelijkse werkzaamheden en kunt makkelijk schakelen tussen de verschillende onderdelen van de administratie.

Je hebt:

 • MBO werk- en denkniveau.
 • kennis van financieel administratieve/ boekhoudkundige processen.
 • kennis van en ervaring met deeladministraties, waaronder de debiteuren- en crediteurenadministratie.
 • minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Wij bieden:

 • betekenisvol en uitdagend werk in een organisatie waar de menselijke maat hoog in het vaandel staat.
 •  betrokken en professionele collega’s en een prettige werksfeer.
 •  een mooi salaris in schaal F (€ 2.684 - € 3.437 bruto op basis van 36 uren)
 •  de CAO Woondiensten met o.a. een uitstekende pensioenregeling.
 •  de ruimte om werk en privé in balans te brengen.
 •  een vitaliteitsprogramma (waaronder een gezondheidsbudget van € 350,- netto per jaar).
 •  ruime opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een eigen loopbaanontwikkelbudget en coaching.

Planning:

De eerste gespreksronde vindt plaats op donderdag 21 september in de middag. Als het van beide kanten klikt zal er nog een tweede gesprek volgen zodat we elkaar nog beter leren kennen.

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan vóór 18 september 2023. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze medewerkers financiële administratie, Gerard van der Zande of Monique Snoeren op telefoonnummer (013) 549 08 90.

 

 

 

   013- 54 90 766

 

   nadiarizqy@tiwos.nl

 

www.tiwos.nl

                 Deel deze vacature via: