Bij ons

 

Tegenover het station van Tilburg vind je ons kantoor. Een historisch pand dat in 2019 volledig gerenoveerd is om de allerfijnste werkplekken te creëren. Flexibele werkplekken met zit- en stabureaus en gezellige en functionele overlegplekken, je kan werken zoals jij het fijn vindt. En laat jouw werk het toe om thuis te werken? Ook dat kan. Of start je eerst thuis op met een kop koffie om na de spits te vertrekken naar Tiwos?

We hoeven niet altijd op kantoor te zijn om ons werk goed uit te kunnen voeren. Wellicht wil jij met je joggingbroek aan thuis de administratie wegwerken en volg je tussendoor een yogales. Of ga je met jouw samensturende team een broodje eten in het park om de maand samen op te starten. Dit kan. Wij vertrouwen erop dat je jouw werk goed organiseert. En alleen jij bent in staat om dit voor jezelf te bepalen. Want dit is voor niemand hetzelfde. Behoeftes en privésituaties zijn verschillend. En dat respecteren we.

Maar heel eerlijk. We zien je ook graag. We blijven elkaar ontmoeten om de verbinding te maken. Want de écht goede gesprekken, die ontstaan in de koffiehoek of in ons eigen lunchwerkcafé. En in sommige functies ben je veelal in de wijk te vinden bij de bewoners. Dan is het fijn om tussendoor naar kantoor te komen.

Benieuwd hoe het ervan binnen uitziet? We zijn publiek toegankelijk dus kom gerust een kijkje nemen. De koffie staat klaar!

Onze collega’s vertellen waarom zij graag bij Tiwos werken:

 

Leefbaarheidsconsulent Nadia

Bij Tiwos mag je zijn wie je bent. Naast dat jij ertoe doet, faciliteert de organisatie ook in persoonlijk leiderschapsprogramma’s die je helpen om te blijven leren en groeien/ontwikkelen. Ik ben trots op het feit dat ik bij een werkgever werk die mij de ruimte en verantwoordelijkheid geeft om het verschil te kunnen maken voor een huurder, wanneer ik dat goed kan uitleggen. Ook ben ik trots op de betrokken teamleden, die het samenwerken ook gewoon leuk maken!

 

Makelaar Tessa

Ik heb fijne collega’s, iedereen kent elkaar en het werk is uitdagend door de diverse mensen die je tegenkomt en het afwisselende werk, geen situatie is hetzelfde! Je krijgt bij Tiwos als werknemer veel vertrouwen en kan vanuit eigenaarschap je werk vormgeven, waarbij er ruimte is voor écht contact met onze huurders en waardoor ik vanuit betrokkenheid goed gemotiveerd mijn werk doen in een fijne samenwerking met mijn collega’s. Ook ben ik trots op dat ik iets voor mensen kan betekenen, voor wijken, voor de stad Tilburg. Je werkt aan individuele casussen, maar ook aan grotere doelstellingen. Samen met mijn collega’s zetten we de huurder voorop en kunnen we echt iets bijdragen aan fijn wonen voor iedereen. Ik voel me nuttig en voldaan na een werkdag.

 

Beleidsadviseur communicatie Iris

Toen ik 13 (!) jaar geleden bij Tiwos begon had ik nooit verwacht dat ik hier nu nog zou werken! De afgelopen jaren is mijn werk er alleen maar leuker op geworden. Ik ben niet meer alleen maar communicatieadviseur maar kan ook andere projecten oppakken waar ik enthousiast van word. Doordat we samensturend werken heb ik veel eigen inbreng, verantwoordelijkheid en flexibiliteit. De fijne collega’s, diversiteit aan projecten en de vrijheid om thuis, op het werk of eens in een leuk koffietentje te werken, maakt dat ik me op dit moment geen betere plek kan wensen!

 

Bestuursassistent Mieke

Ik vind het heel fijn om bij Tiwos te werken, om verschillende redenen: ik werk met fijne collega’s met verschillende achtergronden en expertises. Er wordt met hart en ziel gewerkt. Tiwos is mijn werk en daarnaast voelt het ook een beetje als thuis: iedereen kan en mag zichzelf zijn, er is veel aandacht voor je als mens. Het werk is interessant, afwisselend en er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Geen dag is hetzelfde, deze dynamische en warme omgeving past me als een jasje. Ik draag – weliswaar indirect omdat ik niet in de wijk werk – mijn steentje bij aan een betere samenleving. Tiwos steekt zijn nek uit voor mensen die het hard nodig hebben en doet veel aan de leefbaarheid in de wijken. Het voelt voor mij als betekenisvol werken, waar ik trots op ben.

 

Buurtbeheerder Levi

Mijn werk als buurtbeheerder is heel divers, daar krijg ik veel energie van krijg. Van het handhaven in de complexen tot vertrouwenspersoon van mensen in de buurt. Ik vind het heel fijn bij Tiwos, ze zijn dichtbij en betrokken. Collega’s onderling zijn toegankelijk, benaderbaar en behulpzaam.

 

Medewerker grootboekadministratie Walfred

Ik ben blij met Tiwos als werkgever omdat het een heel flexibele werkgever is. Deze flexibiliteit is vooral gelegen in de variabele werktijden. Zo begin ik graag om 7 uur ’s ochtends, zodat ik ’s avonds op tijd naar huis kan. Daarnaast zie ik in mijn rol als salarisadministrateur dat Tiwos altijd probeert mee te denken met werknemers als zich een probleem voordoet, om tot een passende oplossing te komen.

Projectleider Vastgoedprojecten Clemens en Derk

Wat we naar de buitenwereld willen uitstralen, ervaar ik ook zo intern bij Tiwos. Echt contact en werken vanuit de Bedoeling. Te beginnen met Echt contact met jezelf. Niet klakkeloos een systeem volgen maar je onderbuikgevoel mee laten bepalen bij keuzes. Door korte lijntjes weten we elkaar snel te vinden en ontstaan de meest creatieve oplossingen. Ik ervaar dan dat we het echt samen doen en we echt het verschil kunnen maken in de stad.

 BEZOEKADRES Stationsstraat 24 5038 ED Tilburg    TELEFOON 013 549 08 90    EMAIL email@tiwos.nl    OPENINGSTIJDEN ma-do 09.00-17.00 vr 09.00-12.30