Ons DNA

We werken aan een thuis in een kansrijke buurt voor iedereen die een beroep doet op Tiwos. Dit doen we met alle collega’s van Tiwos samen met bewoners en andere belanghouders. We werken in samensturende teams die met elkaar verantwoordelijk zijn voor resultaten en de kwaliteit daarvan. We zijn daarop aanspreekbaar en leggen graag verantwoording af.  We geloven in het geven van ruimte en vertrouwen. En in het geven van aandacht aan elkaar. Ons werk is mensenwerk; zowel binnen (bij Tiwos) als buiten (in Tilburg). We geloven dat iedereen talenten heeft en we nodigen je uit deze talenten in te zetten en verder te ontwikkelen. Daar is bij Tiwos veel ruimte voor.

Onze leidende principes

  • Onze bedoeling is duidelijk. We leggen het ‘waarom’ altijd uit.
  • Vertrouwen als basis. We werken op basis van vertrouwen over en weer.
  • Balans tussen “ziel en zakelijkheid”. We hebben aandacht en oog voor verschillende situaties, en maken een evenwichtige afweging tussen persoonlijke en zakelijke belangen.
  • We geven het goede voorbeeld. We geloven in “binnen doen wat je buiten gelooft”.
  • Je kunt altijd bij ons terecht. We zijn dichtbij en gericht op contact.
  • We bieden houvast en laten los. We geven sturing door duidelijkheid en kaders maar geven en nemen ook verantwoordelijkheid.
  • We doen het samen. Alleen door samen te werken en gebruik te maken van elkaars kennis en vaardigheden komen we verder.

Persoonlijk leiderschap bij Tiwos
Onze mensen krijgen de ruimte om zelf of samen keuzes te maken. Om ze hierbij te helpen, investeren we in de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap en eigenaarschap.

Werk aan Wonen
Weten wat werken bij een woningcorporatie inhoudt? Bekijk dan onderstaande video.

Koersplan 2021 / 2025

Wat gaan we de komende jaren allemaal doen? Klik op de afbeelding hieronder en beluister het in onze podcast!

 BEZOEKADRES Stationsstraat 24 5038 ED Tilburg    TELEFOON 013 549 08 90    EMAIL email@tiwos.nl    OPENINGSTIJDEN ma-do 09.00-17.00 vr 09.00-12.30